Емил Пейчев обяви с Facebook публикация, че е входирал в

...
Емил Пейчев обяви с Facebook публикация, че е входирал в
Коментари Харесай

Емил Пейчев обяви: Входирах в деловодството на ОбС-Царево заявление, с което се оттеглям като общински съветник

Емил Пейчев разгласи с Фейсбук обява, че е входирал в деловодството на Общинския съвет /ОбС/ в Царево заявление, с което афишира отдръпването си, като общински консултант. Вижте какво гласи то:

„ Приятели,

Днес, 23 април, входирах в деловодството на Общинския съвет в Царево заявление, с което разгласявам отдръпването си, като общински консултант.

Винаги съм заявявал, че би трябвало да има ограничаване до два мандата за всяка избираема от народа служба, с цел да се даде опция на нови лица да се включат и работят в полза на обществото с нови сили и хрумвания в публичната активност.

В интервала, в който бях общински консултант водих транспарантна политика, като правех всичко по силите си да Ви осведомявам, какво се случва в Общинския съвет и цялата община.

Считам, че всеки един от претендентите за общински съветници от листата ми има, с какво на способства за по- положително развиване на община Царево и почтено да Ви съставлява, тъй като ги познавам много- добре и знам, че имат тези качества.В тази връзка им давам опция, да осъществят своите хрумвания в интерес на хората.

Общински консултант съм от 2016 година, когато влязох на мястото на мой сътрудник. Следващият по ред в нашата листа с претенденти за общински съветници ще заеме мястото ми и ще може да работи по разнообразни начинания, които имат за цел да преобразят община Царево.

Всъщност, освен един, а всеки един от сътрудниците ми е заслужен да бъде част от Общинския съвет.

Приятели,

БЛАГОДАРЯ Ви за поддръжката през годините. Точно тя ми даваше мощ да разкривам порочния модел на ръководство на локалната власт в община Царево, колкото и обречена да изглеждаше тази борба за правдивост. На моменти беше доста мъчно и даже невероятно, само че благодарение на екипа и сътрудниците си постигнахме забележителни триумфи, за което най- сърдечно им благодаря. Щастлив съм, че съумях да срещна извънредно доста съидейници и сътворих нови другарства и контакти.

Вярвам, че община Царево и България могат и заслужават да бъдат изменени към по-добро.
Вярвам, че има хора, които ще реализиран това.
Те постоянно ще могат да разчитат на моята помощ и поддръжка.

Изказвам голяма признателност на екипа си, който ми помагаше във всеки един момент,

изричам признателност на всички публицисти и медии, които отразяваха истината, позицията и дейностите ми,

Изказвам най- сърдечни благодарности на всички Вас, които ме следвахте и подкрепяхте в годините обратно,
Изказвам най- огромна признателност на брачната половинка си, родителите ми, цялата фамилия и същинските другари за поддръжката им и упората, която ми даваха в годините. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР