Ема Радукану казва, че най-доброто предстои, тъй като тя продължи

...
Ема Радукану казва, че най-доброто предстои, тъй като тя продължи
Коментари Харесай

Оптимистичните коментари на Ема Радукану говорят много, тъй като връщането към победите продължава в Щутгарт

Ема Радукану споделя, че най-хубавото следва, защото тя продължи отличната си форма, като стигна до четвъртфиналите на Щутгарт Оупън.

Шампионката от Откритото състезание на Съединени американски щати от 2021 година победи Линда Носкова с 6-0 7-5 в Германия, с цел да сътвори апетитно тъждество в осминафиналите със международната номер едно Ига Светек в петък.

Радукану се завръща след горещата 2023 година, само че изглеждаше чудесно, като завоюва двете си връзки в купата на Били Джийн Кинг през уикенда, а по-късно го последва, като в профил любимката на домакините Анжелик Кербер в първия кръг в сряда. Тя се ускори още веднъж, с цел да се освободи от международната номер 31, с цел да провежда повтаряне на четвъртфинала от 2022 година със Swiatek.

Въпреки всичките си проблеми след спечелването на US Open през 2021 година, Радукану в никакъв случай не се е съмнявала в положителното времената ще се върнат.

„ Не съм доста сюрпризирана, тъй като работих доста интензивно на подготвителния корт и знаех, че е единствено въпрос на време “, сподели тя в инт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР