Ексцентричната певица Мила Роберт стана татуист само за ден. Лъчезарната

...
Ексцентричната певица Мила Роберт стана татуист само за ден. Лъчезарната
Коментари Харесай

Дъщерята на Ваня Щерева стана татуист, нашари десет за ден

Ексцентричната певица Мила Роберт стана татуист единствено за ден. Лъчезарната изпълнителка показа поредност от видеа в персоналния си профил в Инстаграм на удовлетворени от рисунките й клиенти.


Забава

„ Не е смешка, направих татуировки на 10 индивида единствено за ден “, похвали се пред екип на „ Телеграф “ дъщерята на Ваня Щерева. Тя добави, че рисуването несъмнено й се отдава. В профила си певицата сподели, че най-вече й се получава да прави семпли сърчица и сама назова себе си Кралицата на сърцата, макар че измежду татуировките й имаше и такива на цветенца. В края на работния си ден като татуист Мила Роберт благодари за опцията и доверието на всички, легнали под иглата й, и даде обещание напълно скоро това да се повтори, а за какво не да се трансформира в традиция.

История

Цялата история почнала преди време, когато самата тя си прави татуировка. Първата картинка Мила нарисувала на ръката на една татуистка. Още тогава доста й харесва и по този начин се ражда концепцията някой ден да татуира всички нейни почитатели, които желаят да се снабдят с авторска рисунка от Мила. Дори й минавало през мозъка някой ден, в случай че не пее, да стане татуист.Засега това обаче е невероятно, тъй като Мила Роберт не се е отказала от музиката и изкуството . “В момента работим по музиката за един филм “, похвали се пред „ Телеграф “ тя.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР