Екстремно стартира седмият сезон на Сървайвър за двайсетимата смелчаци, които

...
Екстремно стартира седмият сезон на Сървайвър за двайсетимата смелчаци, които
Коментари Харесай

Пуснаха сървайвърите от хеликоптер в Карибско море

Екстремно започва седмият сезон на " Сървайвър " за двайсетимата смелчаци, които ще се борят за купата " Последният оживял " и ще тестват лимита на опциите си.

Всички те бяха изсипани като багаж непосредствено в Карибско море, където в идващите три месеца ги чакат апетит, ограничения и тежки борби.

Участниците бяха закарани до мястото на действието с хеликоптери и принудени да скачат от голяма височина в електриковите води на Доминикана. Един след различен те цопваха в топлото море, след което трябваше да доплуват сами до брега.

След сложното и мокро начало риалити героите непосредствено влязоха в брутална борба за хранителни запаси. Победата отиде при племето " Известни ", в което влизат футболистът Благой Георгиев, актрисата Снежана Макавеева, кулинарката Божана Кацарова и други известни лица. Основният принос за триумфа им беше на атлетичния модел и отличен плувец Иван Булкин. Освен храна и сечива, с които да построи заслон, отборът на звездите получи и кремък, с цел да си възпламени огън.

Загубилият тим " Войни " също не остана с празни ръце. Неговите представители получиха правото да си изберат три неща, с които да оцелеят в идващите дни, а те се стопираха на мачете, тенджера и ориз.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР