Експертът по перманентен грим Габриела Карчина взе специално участие като

...
Експертът по перманентен грим Габриела Карчина взе специално участие като
Коментари Харесай

Експертът по грим Габриела Карчина взе специално участие като гримьор във филма „Аферата Пикасо

Експертът по непрестанен грим Габриела Карчина взе особено присъединяване като гримьор във кино лентата „ Аферата Пикасо “ (реж. Ян Янев, 2023 г.). В него тя се погрижи за визиите на актьорите Райна Караянева, Диляна Попова, Башар Рахал, Филип Буков и други.

 

Габриела Карчина споделя своите страстите от работата си с екипа и провокациите, които е имала на снимачната площадка: „ По време на моята работа във кино лентата „ Аферата Пикасо “ открих огромна разлика в работата като бюти и кино гримьор, макар опита ми от рекламите. В хода на снимачния развой научих нови техники в изкуството на грима, а едно от провокациите, с които се сблъсках беше насиненото око на Филип Буков ".

 

Известната наша гримьорка продължава със своите усещания: „ Няколко дни трябваше да укривам лилавото око на Филип Буков, който пострада, до момента в който снимахме. Точно тогава имахме фотоси на плажа, а синината не трябваше да се вижда. А поради високите температури, това си беше същинско предизвикателство за мен! “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР