Експертът по хранене професор Тим Спектър е предложил ясна промяна

...
Експертът по хранене професор Тим Спектър е предложил ясна промяна
Коментари Харесай

Професор Тим Спектър обяснява промените в храненето, за да отслабнете и да спрете сърдечните проблеми

Експертът по хранене професор Тим Спектър е предложил ясна смяна на диетата, която може да ви помогне да свалите килограмите и да предотвратите сърдечни проблеми.

Най-добрият бофин, който е професор по генетична епидемиология в Кралския лицей в Лондон и мозъкът зад здравното приложение Zoe, счита, че периодическото недояждане може просто да е билетът за по-подредена талия и по-здравословен живот. Разговаряйки с специалиста по недояждане Джин Стивънс в подкаста на Zoe, който можете да гледате напълно тук, проф. Спектор описа по какъв начин лимитираното време хранене провокира талази в света на отслабването.

Практиката неотдавна провокира спор след ранни констатации, показани на научните сесии по епидемиология и предварителна защита, метод на живот и кардиометаболизъм на Американската кардиологична асоциация (AHA), демонстрираха, че дъвченето на всичките ви ежедневни храни в границите на осемчасов прозорец форма на от време на време недояждане може да увеличи риска от гибел от сърдечно-съдови болести з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР