Експертът на Sky Sports Дон Гудман и преследвачите на промоцията

...
Експертът на Sky Sports Дон Гудман и преследвачите на промоцията
Коментари Харесай

Играчите на Ипсуич Таун се подиграват на специалиста от Sky Sports и заклеймяват Лийдс по време на пиян парад за промоция

Експертът на Sky Sports Дон Гудман и преследвачите на промоцията Лийдс Юнайтед бяха измежду целите, до момента в който играчите на Ипсуич Таун честваха покачването си.

The Tractor Boys си осигуриха поредни промоции под управлението на Kieran McKenna и са подготвени да се завърнат във Висшата лига за първи път от 22 години. Отборът отпразнува с пийнал церемониал с открити рейсове, където звездите Люк Уулфенден бяха измежду тези, които отидоха пред камерите на Sky Sports.

„ Лийдс се разпада още веднъж “, под мелодията на Joy Division ' Love Will Tear Us Apart “ беше измежду най-популярните песнопения на празнуващите. Отборът на Даниел Фарке има 86 точки с шест мача преди, само че завоюва единствено един от тези шест, с цел да приключи на трето място.

Сривът на Лийдс разреши на Ипсуич да претендира за второ място след Лестър, макар че покачването не беше публично запечатани до последния ден. Победа над изпадналия Хъдърсфийлд, съчетана с провалянето на Лийдс от Саутхемптън, значи, че разликата в край...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР