ЕКСКЛУЗИВНО: Майка от Юта казва, че не е имала никакъв

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Майка от Юта казва, че не е имала никакъв
Коментари Харесай

„Нехуманно“: Майка от Юта удря фармацевтична компания със съдебно дело, след като претърпя наранявания при изпитване на ваксина срещу COVID

ЕКСКЛУЗИВНО: Майка от Юта споделя, че не е имала „ никакъв избор “, с изключение на да съди фармацевтична компания за въз основа на нарушен контракт, който обещаваше да даде обезщетение за пострадвания, породени от клинично изпитване на имунизацията против COVID-19.

Бриан Дрессен, майка на две деца, се включи в клинично изпитване за AstraZeneca през ноември 2020 година, приемайки единствено една доза от имунизацията, преди нейният „ живот да се промени вечно “.

Майката е получила тежки пострадвания след използване на имунизацията. Тя показа прочувствената си история в извънредно изявление за Fox News Digital за това по какъв начин това е имало „ трагична “ смяна в живота на фамилията й, както и за възприятието си, че е изоставена от фармацевтичната компания, до момента в който жонглира с растящите си медицински сметки.

„ Не желаех да върша това “, сподели Дрессен пред Fox, добавяйки, че фармацевтичната компания „ не ми е оставила избор “. Дрессен сподели, че е претърпяла " три години и половин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР