ЕКСКЛУЗИВНО – Християнски монах, който беше арестуван по нареждане на

...
ЕКСКЛУЗИВНО – Християнски монах, който беше арестуван по нареждане на
Коментари Харесай

Християнски монах казва, че опозореният прокурор на Байдън е съсипал живота му за „политическа изгода“

ЕКСКЛУЗИВНО – Християнски духовник, който беше задържан по разпореждане на някогашен прокурор на Съединени американски щати, приказва за това по какъв начин обвиняванията, които след това бяха отхвърлени, унищожи живота и репутацията му.

„ Изглежда, че няма време за християнството в администрацията на президента Байдън “, сподели отец Брайън Андрю Бушел в изявление за Fox Цифрови вести.

Отец Андрю и неговият бизнес сътрудник бяха упрекнати от някогашния американски прокурор от Масачузетс Рейчъл Ролинс, политически назначен на Байдън, в скрит план за осъществяване на електронни измами и противозаконни парични транзакции през октомври 2022 г. 

„ Ние твърдим, че тези двама лица са взели участие в безочливо, незаконно държание, което се е възползвало от напъните на нашето държавно управление да избави организации “, сподели Ролинс по време на ареста. „ Нашето държавно управление не би трябвало и няма да заплаща сметката за първокласни дизайнерски чанти и разточителен метод на живот. Трудолюбивите хора заслужават тези средства. “

М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР