Едно от звездните бебета на 2022 г., синът на инфлуенсърката

...
Едно от звездните бебета на 2022 г., синът на инфлуенсърката
Коментари Харесай

Истинска радост за семейството: Бояна Генова с пищна погача за сина си

Едно от звездните бебета на 2022 година, синът на инфлуенсърката Бояна Генова и нейната половинка Манол, отпразнува своя първи празник. Става въпрос за ритуала, на който дами орисват детето 40 дни след раждането му, а точно - погачата! Това е напълно женско събиране, на което се сервитат единствено сладки неща.  Е, дребният Борис сигурно няма да помни и момент от празненството, само че от фотосите в профила на актриса от София - Ден и Нощ се вижда, че е било в действителност уютно, радостно и красиво празненство.

Виж още: Светлана Гущерова преобрази мъжа си: Плеймейтката сподели същинска класа

За родителите празникът стартира рано сутринта с посещаване на черква, където духовник е чел молитва на майката и бебето. Самият празник се е състоял в дома им е бил в зелена гама с тематичен детски принт с всевъзможни животни. Типично по инфлуенсърски украсата за този мотив е обилна, а огромната торта също не липсва. 

Виж още: Последни стъпки към огромната фантазия: Тина и Миро от " Един за различен " демонстрираха готовия си дом

Малкият Борис е появи на 18 октомври, а за това заяви самата Бояна в персоналния си профил в Instagram с обява и детайлности към цялото преживяване. Броени дни по-късно тя качи и 20-минутен влог в персоналния си канал в Youtube, в който по нейни думи демонстрира действителността от раждането по натурален път по един внимателен метод. 

Виж още: Шампанско, заря и банкети след елиминацията на Джаферович! Искат 24 ноември за народен празник

Само 10 дни след появяването на дребния Борис родната хубавица показа по какъв начин наподобява и би трябвало да признаем, че още тогава бяхме възхитени - несъмнено тренировките преди забремяването и по време на бременността си споделят думата. Това е методът тялото бързо да придобие остарялата си форма.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР