Една от най-скандалните носителки на титлата Мисис България Анита Мейзер

...
Една от най-скандалните носителки на титлата Мисис България Анита Мейзер
Коментари Харесай

Анита Мейзер със зов за помощ

Една от най-скандалните носителки на купата " Мисис България " Анита Мейзер е в животозастрашаващо положение. В момента тя е в Щатите, където лекарите вършат редица проучвания.

Преди няколко дни Мейзер показа фотоси от болничното заведение, в която се намира, а малко по-късно задейства и кампания за набиране на средства, с цел да отстрани гръдните й импланти. Оказва се, че единият е спукан, а по думите й той „ токсикира всички органи от незнайно време, плюс мозъка и костите “.

„ Всеки ден може да се окаже съдбовен и финален за мен “, написа още миската.

Анита показва и опасенията си, че на хората ще е мъчно да си показват, че тя не разполага със средства за интервенцията.

" На Великден стават чудеса. Моля се на Господ да отнесе моята молба за помощ към тези от вас, които чисто човешки ще се поставите на мое място и състояние. "

" Намирам се в доста деликатна обстановка и не желаех да я споделям обществено, само че нямам никакъв различен избор. Всеки ден може да се окаже съдбовен и финален за мен "

" След всевъзможни прегледи за притеснителното ми здравословно положение се оказа, че на всичкото от горната страна и десния ми имплант е спукан и трови организма ми от незнайно тъкмо от по кое време време и към този момент ситуацията е доста съществено, даже живота ми е заплашен и това ми го споделиха лекарите! Чувствам се доста зле освен физически, само че и душевен съм в състояние в което съзнавам, че немога да се оправя финансово с тази обстановка сама. Имам застраховка която не покрива сходна намеса, немога по никакъв метод да взема какъвто и да е заем.. и би трябвало да се заплати в кеш, money order и може би с карта напред, само че не одобряват чекове!! "

Анита споделя и детайлности за положението си, довело до прегледи в болница и определяне на повода. 
 
" Токсикацията от силикона поврежда и мозъка и очевидно от това все съм дисбалансирана. Уж съм щяла да се оправя като махна спукания. Искрено имам вяра в това. "

" Опитвам се да се боря с отровата и токсикацията в организма и мозъка с деен въглен,незнам кво друго да върша до момента в който събера нужната сума,но всичко ми гори от вътрешната страна като огън, а болката е към този момент неописуема. "  

Името на Анита беше постоянно споменавано, откакто стана носителка на купата Мисис България, а по-късно показа страната ни на международния конкурс Мисис Свят през 2014 година в Мериленд. Външният й тип тогава беше най-обсъжданата тематика в обществените мрежи, а и освен. По това време Мейзер твърдеше, че има най-големите силиконови гърди у нас – по 750 кубика всяка.

2 години по-късно тя още веднъж попадна в медиите. Този път за убийството на мъжа си. Беше й повдигнато обвиняване „ причиняване на гибел по несъобразителност в резултат на умишлена междинна телесна щета “. 12-години по-младият от нея Николай Димов беше открит мъртъв, завързан със „ свински опашки “. Вероятната причина за това била, че Анита го е задушила по време на секс. Тогава миската лежа 2 години в пандиза.

Близки до мургавелката издадоха пред Lupa.bg, че тя може да си заплати корекцията на бюста, само че желае да го направи на облага, а не липсват балами, който й изпращат дарения. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР