Една от най-сексапилните певици у нас скоро демонстрира, че е

...
Една от най-сексапилните певици у нас скоро демонстрира, че е
Коментари Харесай

Смесени реакции: Феновете коментират новия нос на Камелия, гримьор я защити

Една от най-сексапилните певици у нас скоро показва, че е подхванала промяна на носа, която несъмнено е видна. Докато едни си присадиха коса, други си сложиха силикон, трети - филъри, четвърти заложиха на ринопрастиката.

Първата фотография с " новия " нос е от края на февруари, като с всяка последваща почитателите питат обичаната си певица какво е направила на лицето си.

Със сигурност даже дребна промяна на лицето на толкоз прочут и известен човек прави усещане. Едни почитатели се питат за какво любимката им се е подложила на корекцията. " Уникална, само че някаква смяна май в нослето❤️ ", пишат едни, а други означават, че Камелия отново си е красавица, само че като че ли нещо е изчезнало от нея.

Виж още:

В мненията се вижда мнението на един от известните гримьори в страната, който написа: " Толкова те харесвах, в този момент не си ти " - в случай че една промяна може да промени отношението ви към един човек, това приказва по-лошо за вас ", написа гримьорът Иван, само че това не е всичко.

" Всеки има свободата да прави това, което желае със себе си, в случай че държите повече на същността на някой, една промяна не би трябвало да ви разочарова или впечатлява толкоз доста. Камелия, ти не изглеждаш по-добре или по-зле, ти изглеждаш друго, а това е било постоянно част от теб - хамелеона в попфолка! ❤️❤️❤️ ", споделя още Иван, а певицата му дава отговор с натъжено емоджи. 

Камелия въпреки всичко си остава една от най-красивите и съумели дами в страната, а една промяна не трансформира това, още повече, че звездата наподобява все по този начин секси.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/kamelia_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР