Една от най-популярните двойки в риалити телевизията, Сам Томпсън и

...
Една от най-популярните двойки в риалити телевизията, Сам Томпсън и
Коментари Харесай

„Предложение за планиране“ на Сам Томпсън от MIC към Зара Макдермот, докато двойката „говори за сватба през цялото време“

Една от най-популярните двойки в риалити малкия екран, Сам Томпсън и Зара Макдермот, възнамеряват идната си стъпка, откакто обществено запознанства от пет години. Те населяват комфортен апартамент в Западен Лондон с две котки и се доближават към още един крайъгълен камък, изменящ живота им, съгласно вътрешна информация.

Вътрешен източник, споделен с OK! че Сам се готви да предложи брак на дългогодишната си другарка през идващите месеци. „ Вътрешни хора споделят, че Сам е доста покрай това да предложи брак на Зара и считат, че ще го направи до лятото, защото те приказват за женитба от самото начало и каква ще бъде сватбата им “, разкриха те.

Съгласно източникът, Сам и Зара към този момент обмислят проекти за огромния си ден: „ Те са раздрани да имат обичайната британска женитба или да вършат нещо в чужбина някъде като Ибиса и просто да имат всичките си другари и семейство там за няколко дни. и двамата обичат празненството и желаят да могат да честват със жанр. "

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Зара Мак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР