Една от най-обичаните български изпълнителки – Поли Генова днес празнува

...
Една от най-обичаните български изпълнителки – Поли Генова днес празнува
Коментари Харесай

За рожден ден: Поли Генова празнува в Лисабон

Една от най-обичаните български изпълнителки – Поли Генова през днешния ден чества рожден ден. За своите 37 години тя има всичко – любящ мъж, кариера и две прелестни деца.

Тя през последните месеци не стопира да обикаля Европа и да записва в едни от най-големите студиа. Прекрасното й семейство пък гълтам цялото й свободно време.

Щастливата майка е горда, че има две чеда. Споделя, че на нея постоянно й е било самотно като едно дете.

Към ден сегашен хубавицата е безапелационна, че не желае да трансформира нищо в живота си. Доволна е от всичко, на което животът я е научил и което има. Съвсем скоро следва да ни изненада с нов план, който пази в загадка за в този момент. Песента ще бъде записана в студио  в Лисабон, където тя самата се намира сега.  Тя е на мнение, че постоянно би трябвало да се бориш за триумфа си и да не разчиташ на остарели лаври.

„ Всички млади реализатори би трябвало да са наясно, че всяко знамение е за 3 дни и да не стопират да работят и да се потвърждават. Трябва и доста мощ, чисто психическа, с цел да вървиш напред и да се бориш, без значение от компликациите, които срещаш по пътя. Аз всеки ден се изучавам. Като се събуждам, желая да знам, че към момента има какво да направя, какво да дам. Трябва да не стопираме да мечтаем “, споделя още Поли.

Инфо: telegraph.bg

Тагове: Поли Генова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР