Една жена остана ужасена, когато купи PlayStation за сина си,

...
Една жена остана ужасена, когато купи PlayStation за сина си,
Коментари Харесай

`Племенникът ми постави шунка в PS5 на сина ми и сега тя е счупена - сестра ми трябва да му купи нова`

Една жена остана ужасена, когато купи PlayStation за сина си, единствено за детето на сестра си, с цел да го съсипе в границите на няколко часа, откакто го е получил.

Майката остана да изисква от сестра си да купи нова подпора за игри за сина си, откакто тя не е следила вярно детето си до момента в който беше в къщата й, и той постави комат шунка в отделението за дискове на обичаното устройство на 10-годишното дете. Разгневената майка даже сподели на сестра си, че в случай че не го смени, няма да ги има още веднъж в дома си, защото не има вяра нито на нея, нито на сина й, че няма да направи нещо сходно още веднъж.

Тя се разгневи в Reddit: „ 10-годишният ми наследник получи PlayStation за Коледа. Четиригодишният ми племенник заби парче шунка в дисковата част и се опита да го включи. Освен това изпусна контролер върху твърдия под, което го поврежда доста леко.

„ Плейстейшънът е наред, само че избирам сестра ми да купи нова на сина ми и да вземе тази. Сестра ми сподели, че съм бил комичен и този към момента е добре. К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР