Единият от водачите при тежката катастрофа между бус и кола

...
Единият от водачите при тежката катастрофа между бус и кола
Коментари Харесай

Шофьорът на буса от мелето в Подбалкана е бил под влияние на наркотици

Единият от водачите при тежката злополука сред бус и кола с жертва на пътя Казанлък-Карлово е бил под въздействие на наркотични субстанции. Става дума за 31-годишния водач на товарния автомобил.

Както съобщихме през вчерашния ден, другият лидер почина при случая сред казанлъшките села Горно и Долно Сахране.

Пътнотранспортното произшествие е настъпи към 10:10 часа. В лекия автомобил е пътувала и 49-годишна жена, която е получила разнообразни пострадвания и е настанена в болнично заведение без заплаха за живота.

Мъж на 54 години е умрял при злополука по пътя Казанлък-Карлово след разклона за село Долно Сахране, община Павел баня, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

Водачът на товарния автомобил е получил пострадване, прегледан е и е освободен. Той е тестван с техническо средство за приложимост на алкохол и опиати, като резултатът от тестът за алкохол е негативен, а за наркотични субстанции – позитивен, прецизират от полицията.

От там обаче не прецизират по какъв начин тъкмо се е стигнало до конфликта. От фотосите на злополуката се вижда, че челният удар е станал в лентата на буса.

В Районното ръководство в Казанлък е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.

Снимка: Иван Янев
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР