Един срещу друг се изправиха певицата Мира и колегите ѝ

...
Един срещу друг се изправиха певицата Мира и колегите ѝ
Коментари Харесай

Играят мръсно! Песен скара Фики и колежката му Мира

Един против различен се изправиха певицата Мира и сътрудниците ѝ от фамилия Стораро. Повод за това стана ария, която в последна сметка подготвили както тя, по този начин и Фики. Със особено изказване за феновете си се появи изпълнителката и сподели какъв брой е наранена и засегната и от държанието на сътрудниците си, и от компанията, която я продуцира.

От много време насам Мира подготвяла песента, като за задачата даже насочва аудиторията по какъв начин информацията може да бъде тествана. Буквално два дни преди формалното ѝ стартиране се оказва, че Фики е работил по сходен план, което се схванало от публикуването на фрагмент със същия рефрен. Първото, което прави певицата, е да се обади във компанията и да ревизира каква е обстановката. От там ѝ дават отговор много ексцентрично – който изпревари, той пуска песента. Като неприятна смешка звучи фактът, че и двамата реализатори работят в една и съща компания и евентуално никой от тях не знае по какво се труди другия.

При това състояние Мира взема решение да приключи плана си, само че един час преди премиерата ѝ се обаждат от компанията. Оказва се, че фамилия Стораро по-рано са се появили там и са сложили следното изискване – в случай че тя пусне песента си, повече няма да работят с тази компания. В последна сметка шефовете ѝ афишират, че няма да пуснат нейното парче, очевидно до момента в който не излезе продуктът на Фики. Неприятната обстановка дотолкоз наранява Мира, че тя напуща компанията и към този момент ще се развива сама.

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР