Един пилот обясни точно защо не трябва да се страхувате

...
Един пилот обясни точно защо не трябва да се страхувате
Коментари Харесай

Пилот обяснява защо не трябва да се страхувате от турбуленция и хората се чувстват толкова „успокоени“

Един водач изясни тъкмо за какво не би трябвало да се страхувате от турбуленция, с цел да сте спокойни при идващия си полет.

Отиването на отмора постоянно е вълнуващо преживяване, само че за някои пасажери има доста паники към качването на аероплан.

Повечето летци от време на време са претърпели турбуленция. Това може да докара до разлюляване на самолета и може да бъде много неловко и плашещо. Понякога може да продължи няколко минути, различен път може да се случи няколко пъти по време на полет.

Въпреки това, водач, който работи за KLM Royal Dutch Airlines, успокоява пасажерите, че няма място за суматоха. Отивайки на страницата на самолетната компания в TikTok, той изясни в детайли какво тъкмо се случва по време на турбуленция.

Той сподели: „ Ето за какво не би трябвало да се страхувате от турбуленция. Турбуленцията се предизвиква от промени във въздушния поток към самолета. Докато самолетът лети, той се сблъсква с разнообразни въздушни маси с разнообразни температури, със скорост и посока напразно.

„ Тези...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР