Един от първите въпроси, които задават новите собственици на дългоочакван

...
Един от първите въпроси, които задават новите собственици на дългоочакван
Коментари Харесай

Защо е важно да обръщаме внимание на съставките в храната на домашните ни любимци?


Един от първите въпроси, които задават новите притежатели на дълго чакан четириног другар, е по какъв начин и с какво да го хранят вярно. Качеството на храната, която предоставяме на нашите домашни любимци, е основен фактор за тяхното здраве и благоденствие. Но какво прави една храна за домашни любимци висококачествена и за какво би трябвало да се интересуваме от съставките в нея? Как да изберем такава, която ще бъде потребна за нашия домакински любим – вижте какво ни споделиха експертите от онлайн магазин.
Предимства на висококачествената храна за домашни любимци
Сухата храна би трябвало да бъде уравновесена и да съдържа всички нужни детайли – протеини, мазнини, въглехидрати, витамини, минерали и аминокиселини. Тя обезпечава на домашните любимци всичко належащо за тяхното здраве и сила, като в същото време предотвратява риска от дефицит на значими хранителни субстанции.

Осигурява:
Оптимален баланс на хранителни субстанции. Висококачествената суха храна има формула, която обезпечава съвършения баланс сред протеини, мазнини и въглехидрати. Това е от значително значение за поддържане на здравословно тегло и енергийни равнища. Подобряване на храносмилането:
Съществува хипоалергенна храна, чийто качествени съставки оказват помощ за по-добро храносмилане, което е изключително значимо за кучета с сензитивен корем или алергии. Поддържане на здрава кожа и четина.
Включените хранителни добавки под формата на витамини и минерали оказват помощ за поддържане на здрава и блестяща четина, както и положително положение на кожата. Подкрепа за имунната система.
Съдържанието на антиоксиданти и други основни витамини оказва помощ за подсилване на имунната система на домашните любимци, което е от значимо значение за тяхното общо здраве. Предотвратяване на здравословни проблеми.
Редовното изразходване на висококачествена храна може да понижи риска от разнообразни болести, в това число проблеми със сърцето, диабет и артрит.Как да разчитаме състава на храната и какво е значимо да съдържа?
В положителната храна от висок клас месото би трябвало да е преди всичко. Процентът на всички съставни елементи също би трябвало да бъде ясно посочен, а освен състав. Не би трябвало да има никакви „ в това число “ или неразбираеми съставки.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР