Едгард Маркос и Алина Новак от Полша спечелиха титлата от

...
Едгард Маркос и Алина Новак от Полша спечелиха титлата от
Коментари Харесай

Над 400 състезатели се включиха в Международния турнир Diana Cup и Държавното първенство по спортни танци в Ямбол

Едгард Маркос и Алина Новак от Полша завоюваха купата от интернационалния шампионат по спортни танци Diana Cup 2022г. в категорията над 19-годишна възраст.

Състезанието се организира на 24 и 25 септември в спортна зала „ Диана “, като присъединяване в него над 230 танцьори от разнообразни елементи на света.

На втора позиция остана двойката от Словения Винченцо Чуанезе и Анна Екарт. Третото място завоюваха двойката от България Димитър Дросев и Паула-Ева Баканавичуте.

Журито бе формирано от световноизвестни интернационалните експерти от Италия, Германия, Израел, Франция, Молдова, Полша, Словения, Съединени американски щати, Украйна, Румъния.

Ангел Свирков и Елена Калчева от Клуб по спортни танци Тандем гр. Ямбол станаха Държавни първенци в категорията юноши младша възраст в латиноамерикански танци и многобой на провелото се редом с интернационалния шампионат Държавно състезание по спортни танци, още веднъж в зала „ Диана “.

В него се включиха над 180 състезатели от лицензирани спортни клубове в България. Категориите бяха разграничени от 7 до 35-годишна възраст разнообразни стилове танци, като латиноамерикански танци, общоприети танци и многобой.

Държавни първенци в категория сеньори латиноамерикански танци станаха Стефан Дончев и Лиляна Байлова от клуб по спортни танци Тандем Тунджа село Кукорево.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР