EastEnders се излъчва в момента, в който един герой е

...
EastEnders се излъчва в момента, в който един герой е
Коментари Харесай

Смъртта на любимия любимец на BBC EastEnders е „запечатана“ в тъжни сцени след шокираща здравословна диагноза

EastEnders се излъчва сега, в който един воин е споделил, че може да почине идната седмица в сапунената стратегия на BBC.

Притеснително здраве диагнозата кара един жител да се опасява за живота си и той е предизвестен, че в случай че не промени държанието си, може да бъде погубен доста скоро. Джордж Найт получава зашеметяване след скорошните си борби и съвсем колабира.

Фил Мичъл и някогашната Синди Бийл го приканиха да отиде в болничното заведение и до момента в който там се подлага на проби. Тогава лекарите вършат на Джордж CAT сканиране и откриват, че той има мозъчно заболяване, обвързвано с повтарящи се удари в главата.

Бивките и пострадванията му го оставиха в сериозна заплаха и всеки повече пердах може да коства него неговия живот. Докторът споделя на Джордж, че едно неприятно почукване може да го убие, тъй че той би трябвало да спре това, което прави.

Но дали Джордж ще го послуша или гибелта е запечатана за героя? Обратно в Уолфорд, партньорката на Джордж Илейн Пийкок и дъщерите му Анна и Джина с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР