Двойка, чийто любим домашен любимец какапу е разкъсан“ при ужасяваща

...
Двойка, чийто любим домашен любимец какапу е разкъсан“ при ужасяваща
Коментари Харесай

Двойка повторно ипотекира дом, за да плати сметка от ветеринарен лекар от 23 000 британски лири, тъй като кученце какапу е „разкъсано“ от „куче без водач“

Двойка, чийто обичан домакински любим какапу е „ раздран “ при ужасяваща офанзива от куче без мотив са оставени да се изправят пред колосалните £23 000 сметки на ветеринари.

Лин Холдом и Алън Бамфорд са оставени да се пробват да заложат още веднъж дома си, с цел да платят животоспасяващото лекуване на кучето си - в противоположен случай те ще бъдат принудени да продадат своя къща.

Дъщеря им Кейли разхождаше кученцето си Руби в Сикамор Парк, Кингсбъри, Уорикшър, на 27 април, когато беше нападната от кръст Джак Рюсел. Кучето унищожи Руби, раздра стомаха й и счупи гърба й, защото се оповестява, че я е ухапало и раздрусало в ужасяващото тестване.

64-годишната госпожа Холдом разказа по какъв начин щерка й е останала да кърви по време на офанзивата, която е видяла кръстът на Джак Ръсел Руби. „ Това безусловно изтръгна червата й, счупи гърба й. Кейли беше изцяло обезпокоена, че не можа да смъкна кучето от себе си и не можа да смъкна кучето от личната си ръка, ” сподели тя.

„ Разхождаме се в този парк вся...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР