Двете станаха част от представянето на новата колекция на шведския

...
Двете станаха част от представянето на новата колекция на шведския
Коментари Харесай

Ирина Шейк и Амбър Валета заедно на модно парти

Двете станаха част от представянето на новата сбирка на шведския бранд, а на събитието облечени с модели от нея се появиха още Дакота Фанинг, Халила Аден и Еманюел Щрики. Всяка година H&M посреща пролетта с тази специфична сбирка, за чието основаване се употребяват напълно устойчиви материали. Към преработвания полиестер, органичните памук, лен и коприна, лиосел TENCEL и рециклираната пластмаса в този момент марката прибавя материята Piñatex, която е опция на естествената кожа и е направена от целулозни нишки от листа от ананас. За тазгодишната сбирка оригиналност е и потреблението на еластичната пяна BLOOM, която е на растителна основа и е създадена от биомаса от водорасли, както и устойчивата материя Orange Fiber, наподобяваща коприна, направена от цитрусови обелки и оставащите материали от цитрусови сокове.

„ Фокусирахме се върху хубостта в природата, която се вижда при, флуидните силуети, изразителната цветова палитра и вниманието към детайла. Бяхме разчувствани да използваме за първи път новите устойчиви материали на растителна основа, с цел да създадем висококачествени, красиви и съвременни продукти, които притеглят вниманието и в същото време са толкоз комфортни за носене “, споделя Ан-Софи Йохансон, креативен консултант в H&M.

Колекцията Conscious Exclusive за следващ път открива салдото сред блясъка на модата и нововъведенията и е въодушевена напълно от заобикалящата ни природа. Минералите, дърветата и растенията са пресъздадени от дизайнерския екип посредством жакардови материи с красиви принтове, а цветовата палитра включва лавандулови, пясъчни, наситени светлосини, петроленосини, кораловорозови, а също и черни, златисти и сребристи.

Колекцията ще бъде пусната на 11 април.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР