Две най-добри приятелки от Филипините в продължение на 10 години

...
Две най-добри приятелки от Филипините в продължение на 10 години
Коментари Харесай

Страшна гледка: Две приятелки решиха да бъдат красиви и отидоха на козметик. Вече 10 години всички им се присмиват

Две най-хубави приятелки от Филипините в продължение на 10 години живеят с подути лица след несполучлива козметична процедура. Алвиня Бернадес и Мауи Кабабао решили да спестят пари и се обърнали към подозрителен козметик, който им дава обещание да създадат каквото изискат. Лекарят уверил пациентите, че те ще станат още по-красиви, а през 2008 година им оформя скули и брадичка с вазелин, оповестява The Sun.

През идващите три месеца девойките страдали от непрекъснат сърбеж, отичане и болежка, само че лекарите не могли да им оказват помощ. През цялото това време Алвиния и Мауи са минали няколко интервенции, с цел да се отърват от ужасните последствия от процедурата, само че има още доста да се желае от външния им тип и са надалеч от предходното си положение. Хората постоянно се опасяват от тях, а някои се назовават ​​булдог и гаргойли.


Алвиния признава, че би желала да се върне назад във времето и по този начин в никакъв случай нямала да направи същата неточност с тази процедура.



" Бяхме от селска провинция и не знаехме нищо. Друго момиче ни предложи това доктор и даже нямахме визия каква субстанция ще ни инжектира. Просто ни беше дадено, че ще станем по-красиви ", споделя Мауи.



Сега приятелките постоянно посещават лекари, а предходната година претърпяват последните си интервенции. Заради обезобразените си лица девойките рядко напущат къщата. Постоянно им се присмиват и ги наскърбяват.



" Рядко излизам от къщата, тъй като съм срамежлива. Казвам си, че това е единствено моя виновност. След като се трансформирах, доста бяха шокирани. Хората ни дразнеха и ни назовават с разнообразни грозни имена. Но към момента има вяра ", продължава описа Алвиния.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР