Две млади тийнейджърки — включително една с мечти да плува

...
Две млади тийнейджърки — включително една с мечти да плува
Коментари Харесай

Тийнейджърки, 13 и 14, — включително надежди за олимпийски игри — спасяват двойка от Обединеното кралство от вълна в Барбадос

Две млади тийнейджърки — в това число една с фантазии да плува на Олимпиадата — се гмурнаха в рискова вълна, с цел да спасят британец двойка от удавяне край плаж на Барбадос по-рано този месец.

Ема Басерман, 14, и Зоуи Айрланд-Мекленсек, 13, са заслуги за спасяването на живота на Белинда и Робърт Стоун - последният от които е към два пъти по-голям от тях - като ги докара до брега на 3 януари.

Канадските младежи се впуснаха в деяние, откакто чуха Белинда да крещи за помощ на плажа, където по това време нямаше дежурни спасители.

Двойката, и двамата на към 60 години, се наслаждаваше на спокоен следобяд на плажа на Барбадос, носейки се във водата, когато попаднаха в рискова вълна.

„ Изплувахме, не толкоз надалеч, само че задоволително, с цел да сме отвън нашата дълбочина “, сподели Белинда пред Washington Post в сряда.

Лондончани, които и двамата се считат за мощни плувци, бяха на отмора в региона и не схванаха, че този регион на плажа е прочут със своите талази...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР