Двама водачи, шофирали с над два промила алкохол, са задържани

...
Двама водачи, шофирали с над два промила алкохол, са задържани
Коментари Харесай

Ченгетата в Шумен закопчаха пиян с кола от Молдова

Двама водачи, карали с над два промила алкохол, са арестувани нощес. Единият е управлявал лек автомобил с молдовска регистрация. Това оповестиха през днешния ден от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

Около 21:22 часа, на ул. „ Марица ", до кръстовище с ул. „ Софийско шосе " в града, е зародил пътен случай. Лек автомобил „ Шкода ", с молдовска регистрация, ръководен от 30-годишен мъж, се е блъснал в еластична ограда сред двете платна. С техническо средство са измерени 2,19 промила централизация на алкохол в кръвта на водача.

Около 22:13 часа, в с. Друмево, е осъществена инспекция и на 34-годишен мъж от обитаемото място, който управлявал лек автомобил „ Фолксваген ", с шуменска регистрация. С техническо средство са измерени 2,32 промила централизация на алкохол в кръвта му.

И двамата водачи са арестувани за 24 часа. Шофьорът на автомобила с молдовска регистрация е дал кръвна проба за химичен разбор, а другият – не. По двата случая са формирани досъдебни производства, прецизираха за Българска телеграфна агенция от полицията.

Един от най-фрапантните случаи на произшествия с използвали алкохол водачи в Шуменско тази година бе на 29 януари. Тогава използвал алкохол лидер обърна управлявания от него снегорин на пътя Нови пазар – Плиска.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР