Двама от най-ярките участници в Един за друг 5 Румен

...
Двама от най-ярките участници в Един за друг 5 Румен
Коментари Харесай

Румен и Йоана от Трявна отпаднаха от Един за друг

Двама от най-ярките участници в ”Един за различен ” 5 Румен и Йоана отпаднаха от любовната конкуренция след извънредно прочувствена елиминация. Те се изправиха против едни от най-близките си хора във Вилата на любовта - служителите на реда Маргарита и Кристиян. След извънредно прочувствено гласоподаване, двойките взеха решение фамилията от Трявна да напусне предаването вечно и да се раздели с фантазията си за победа в най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир.

Отборното предизвикателство тази седмица сложи влюбените двойки в ролята на обиграни обирджии, които трябваше да употребяват сръчност, добра връзка, устойчивост и огромна доза храброст, с цел да преминат през другите клопки и тествания, в опит да се снабдят с Яйцето на любовта. Най-бързо със задачата се оправиха младите юристи Елизабет и Йордан, които прибавиха и нови 2000 лв. към своя фамилен бюджет. Застрашените от елиминация Маргарита и Кристиян се нуждаеха от наложителна победа, с цел да избегнат първата си среща с тв приемника, само че поредност от неточности ги изпрати на третото място в класирането. Най-слабо с тестването се оправиха магазинерите Йоана и Румен, за които това означаваше трета поредна елиминация.

Отпадналите Йоана и Румен дават първото си извънредно изявление в подкаста “Един без различен ”. Там те описват за забавното си запознанство, компликациите да заченат, приключенията им в любовното имение, били ли са те ядрото на тайната коалиция и с кого възнамеряват да останат другари след предаването. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

" Един за различен ” продължава и през идната седмица в петък, събота и неделя единствено и само по NOVA с още романтика, изненади и веселба за цялото семейство.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР