Двама жители на Мисури, страдащи от три години от остри

...
Двама жители на Мисури, страдащи от три години от остри
Коментари Харесай

Собственици на жилища в Сейнт Луис съдят града за предполагаем отказ да премахнат „страшен, миризлив“ лагер за бездомни пред къщата им

Двама поданици на Мисури, страдащи от три години от остри миризми и неприлични дейности от лагер за бездомни отвън домовете им, са изправяне на „ събудения “ град в съда.

Ищците Ричард Баумхоф и Стивън Маккланахан настояват, че Сейнт Луис е отказал да работи макар многочислените претенции към полицията и града за обезщетение. Жителите споделиха, че им е казано от полицията, че това не е в техните ръце и упрекнаха кмета демократ Тишаура О. Джоунс.

Според петицията, подадена от двамата поданици, кметът Джоунс твърди, че е наредил на полицията да не се намесва. Градът обаче потвърди, че желае да отстрани палатките за бездомни при избрани условия, както направи, когато вицепрезидентът Камала Харис посети Сейнт Луис през 2023 година, продължава петицията.

„ От три години двама души живеят в спонтанна палатка пред къщата си “, сподели юристът на ищците У. Бевис Шок пред Fox News Digital.

„ Имат прелестна предна веранда. Те биха желали да излязат... с чаша хубаво кафе с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР