Думите на президента на САЩ Джо Байдън, че може би

...
Думите на президента на САЩ Джо Байдън, че може би
Коментари Харесай

Папуа Нова Гвинея се обиди от намеци на Байдън, че канибали са изяли чичо му

Думите на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, че може би тялото на чичо му е изядено от канибали в Нова Гвинея по време на Втората международна война, демонстрират неговото пренебрежение към страната, сподели министър председателят Джеймс Марапе пред Асошиейтед прес.

Байдън посети военния мемориал Скрантън, който съдържа имената на американски бойци, изгубени по време на Втората международна война. Мемориалът включва и името на чичото на президента -  Амброуз Финеган. Според Байдън той е правил разследващи полети над Нова Гвинея. „ Беше свален в региона на Папуа Нова Гвинея, където по това време е имало доста канибали “, добави той. Американският президент означи, че тялото на чичо му по този начин и не е открито.

„ Думите на президента Байдън може да са били неточност, само че моята страна не заслужава да бъде етикетирана по този метод “, сподели министър председателят Джеймс Марапе. Той означи, че Папуа Нова Гвинея не е почнала Втората международна война, че е била „ на вятъра въвлечена “ в спора и към момента е „ осеяна с останките “ от този спор. Марапе прикани Съединени американски щати да открият убитите си жители в джунглите на Папуа Нова Гвинея и да  махнат следствията от войната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР