Друг служител в администрацията на президента на Съединените щати Джо

...
Друг служител в администрацията на президента на Съединените щати Джо
Коментари Харесай

Още един служител на администрацията на Байдън подаде оставка заради позицията на САЩ относно войната в Газа

Друг чиновник в администрацията на президента на Съединените щати Джо Байдън подаде обществено оставка в символ на митинг против продължаващата поддръжка на Съединени американски щати за Израел на фона на войната му против Газа, заяви организация Асошиейтед прес.

Лили Грийнбърг Кол, специфичен помощник на началника на щаба в Министерството на вътрешните работи на Съединени американски щати, написа в писмото си за овакантяване, че не може „ с чиста съвест да продължи да съставлява “ администрацията, заяви АП в сряда.

Кол, който е евреин, също осъди мненията, направени от Байдън след началото на войната в Газа през октомври, в това число един, в който той предизвести, че „ няма да има евреин в света, който да е в сигурност “ без съществуването на Израел.

„ Той прави евреите лицето на американската военна машина. И това е толкоз неправилно “, сподели тя в изявление за осведомителната организация.

Шепа чиновници и назначени лица от администрацията на Байдън – в това число някогашен офицер от американската войска – обществено се оттегл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР