Дрифтъри за малко не отнесоха две деца на местността Бяла

...
Дрифтъри за малко не отнесоха две деца на местността Бяла
Коментари Харесай

Започва се! Дрифтъри за малко не отнесоха две деца на Бяла Черква

Дрифтъри за малко не отнесоха две деца на местността Бяла Черква край Пловдив. За това алармираха читатели на TrafficNews , които са били на място и са снимали дрифтърите.
Прочетете още
Натрупалият сняг бързо притегли феновете на дрифта към високите местности край Пловдив, където снежната завивка към този момент е забележителна. Мъжът споделя, че водачите на джиповете са въртели гуми в дълготрайно време, когато за малко не са отнесли две деца, намиращи се наоколо.

„ Добре, че един мъж от близкото заведение излезе и им направи забележка, с цел да престанат ”, описа читателят ни.

Всяка година след започване на снеговалежите, Хижа Здравец, Копривките и Бяла Черква се трансформират в писти за гонки и дрифтове. Пътят сред Хижа Здравец и Бяла Черква е мястото, където пловдивските рейсъри тестват опциите на колите си, а и личните си умения.

Заснежената и ледена настилка обаче, от време на време изиграва неприятна смешка на водачите, решили да се отдадат на рискови преживявания, като нерядко през зимния сезон в региона се случват пътни произшествия, които заплашват живота както на водачите, по този начин и на хората, решили да посетят мястото за отмора.

Системно стотици дрифтъри си уговарят срещи в снега в затворени групи във Facebook, а мощен звук и музика обезпокояват постоянно хората в регионите в нощните часове. 

Видео:



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР