Драматични видеозаписи показаха как излязъл извън контрол шофьор на камион

...
Драматични видеозаписи показаха как излязъл извън контрол шофьор на камион
Коментари Харесай

Ужасяващ момент камион се блъсна в щанда за сладолед — на косъм изчезнаха майка и бебе

Драматични видеозаписи демонстрираха по какъв начин излязъл отвън надзор водач на камион се размина на косъм с майка и бебето й в паркирана кола, до момента в който профуча около нея ги с гневна скорост.

Разбивайки се в щанда за сладолед в Масачузетс в Белингам, Съединени американски щати, рано вечерта в неделя, водачът беше забелязан да се движи през паркинга, блъскайки знаци, преди да премине с висока скорост през две паркирани коли, едната от които имаше майка и нейното бебе вътре, което той единствено на косъм пропусна.

За малко се издига във въздуха, след него се пръскат камъни и парчета, като водачът, за който се твърди, че е бил „ под влияние “ съгласно локалната полиция, по-късно се блъска в ограда и в друга кола в прилежащ магазин паркирам.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Жена измами £120 милиона от пощенската работа на Съединени американски щати посредством скица за подправени марки

Шокиращите фрагменти накараха притежателя на щанда на Chevy's Ice Cream Parlor да бъде признателен, че фамилният бизнес е бил към момента не може да отвори за идния с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР