Дори е за махането на паметника на съветската армия –

...
Дори е за махането на паметника на съветската армия –
Коментари Харесай

Ново главоболие за прокуратурата: Как да „изпере“ Борисов от снимка с видни комунисти?

Дори е за махането на паметника на руската войска – МОЧА, издигнат от комунистическия началник Вълко Червенков, свален по-късно от самите комунисти по обвинявания в фетиш към личността. Дори е против Руски/Турски поток, който персонално построи и подари на Путин, а на нас този подарък ни струваше 3 милиарда... Това даде опция на Путин да заобиколи Украйна като газот път към Европа и да я нападне с " освободителна задача ". Но както някои цитират Борисов: Мъжко е да се дава обещание, човешко е да не се извърши.

 

Но не постоянно е било по този начин.

 

Сигурно сте не запомнили, че Бойко Борисов напуща системата на Министерство на вътрешните работи, тъй като отхвърля да се деполитизира, остава член на Българска комунистическа партия и резервира свидната за него партийна брошура през 1990 година По това време в България вреше и кипеше, нежните демократични промени се опитваха да сменят ръждясалата тоталитарна система. Борисов обаче е бил на друго мнение. И не е бил чак толкоз млад, нито зелен… Може би това е бил претекстът известни сикаджии да го предложат на Тодор Живков като защита.

 

И ето нов проблем пред гордата, почтена и храбра българска прокуратура: фотография на ранния Борисов в компанията на Иван Славков – Батето (зет на Тодор живков началник на Българска национална телевизия и БФС), известния комунистически деятел Лазар Причкапов (първи секретар на Българска комунистическа партия в Благоевград, а по-късно кмет на града) и Неврокопския митрополит Натанаил (само той не е болшевик, само че е бил сътрудник на ДС).

 

Във връзка с новата евро-атлантическа битност на Борисов, краткотрайният основен прокурор Борислав Сарафов ще би трябвало да разпореди на Софийската прокуратура да се заеме с неприятния проблем. Колко ще продължи процедурата по „ доказване “, че фотографията е манипулирана, не е ясно. Но е ясно, че резултатът, ще е точно подобен.

Това не значи обаче, че Бойко Борисов има някакво въздействие в прокуратурата или е в топли връзки със Сарафов. Сакън! Държавното обвиняване, както на всички ни е известно, е без значение и признава само закона – както постоянно е било. Нали?

 

Снимката получихме от незнаен наш четец, а не от някоя Мата Хари. Правим това конкретизиране, с цел да не се подведат някои кръгове.

 

Хайде цветущ петък! Направете го специфичен.

 

Фрог  нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР