Доналд Тръмп, който се бори за преизбиране за президент на

...
Доналд Тръмп, който се бори за преизбиране за президент на
Коментари Харесай

Тръмп сравни Джо Байдън с нацистите

Доналд Тръмп, който се бори за преизбиране за президент на Съединени американски щати, упрекна противника си от Демократическата партия, сегашния президент Джо Байдън в управление на „ гестаповска администрация “, съобщи Ройтерс.

 

Паралелите сред нацистката полиция по време на Втората международна война и кабинета на Джо Байдън са направени от Тръмп по време на 90-минутна тирада на дарителска среща, състояла се в събота в имението му Мар-а-Лаго, в Палм Бийч в щата Флорида.

 

„ Тези хора ръководят гестаповска администрация - това е единственото нещо, което имат. И това е единственият метод, по който могат да завоюват “, е декларирал още някогашният президент.

 

По време на речта си Тръмп насочва нови обвинявания към демократите, разисква играта си на голф и акцентира, че се оправя добре в социологическите изследвания, написа „ Политико “.

 

На няколко пъти Тръмп се връщаше към наказателните си обвинявания и без да показва доказателства обвиняваше Белия дом, че провежда делата против него, показва изданието.

 

„ Преди тези обвинявания се с почитание към президентската институция. Сега обаче ми стана ясно, че „ ръкавицата е хвърлена “, споделя Тръмп под бурните овации на публиката.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР