Домовете с интелигентни измервателни уреди, електронно устройство, измерващо потреблението на

...
Домовете с интелигентни измервателни уреди, електронно устройство, измерващо потреблението на
Коментари Харесай

Клиентите отново ще получават плащане за неизползване на електричество, тъй като Ofgem одобрява услугата за гъвкавост на търсенето за тази зима

Домовете с интелигентни измервателни уреди, електронно устройство, измерващо потреблението на електричество, могат да се записват в схемата, както и огромни и дребни предприятия. < /p>

Това е вторият път, когато услугата се предлага във Англия, откакто беше.

Прочетете още:
Какво съставлява услугата за еластичност на търсенето и по какъв начин мога да спестя £100 отстъпка моята сметка за сила, в случай че се записвам?

DFS ще помогне за понижаване на търсенето, когато мрежата е напрегнат по време на пиковите часове тази зима.

Може да бъде потребно, когато се генерират ниски количества от възобновими енергийни източници и търсенето е огромно, изключително през студените интервали и в пиковите вечерни часове.

„ Началото на края на изкопаемите горива “: пиковият нефт, планувано търсене на газ и въглища до 2030 година

Как фамилиите икономисват пари посредством понижаване на потреблението на сила?

Потребителите на сила могат да се записват посредством своя снабдител на сила. Последния път 31 снабдители се записаха за даване на DFS и £11 милиона бяха изплатени на 1,6 милиона участници.

Достатъчно сила за зареждане на близо 10 милиона домове - 3300 мегаватчаса - беше спестена през 22 пъти, когато потребителите бяха помолени да изключат зареждането предходната зима.

Тези, които се записват за услугата, ще получат обезпечена цена за приемане от £3 за киловатчас, който не е употребен за най-малко шест от провежданите тестови събития.

За разлика от предходната зима 2022-2023 година ще има аварийни генератори на въглища при положение на лимитирано търсене и предложение.

Те бяха затоплени няколко пъти и употребявани един път през март, когато.

Въпреки че ESO е убеден, че разполага с нужния потенциал през този леден сезон, пазарните специалисти към момента чакат разноските за газ и електричество да се покачат през зимата, защото търсенето скочи, което значи, че сметките евентуално ще станат по-скъпи.

p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР