Домашният рутер Tenda RX3 подобрява онлайн гейминг и възпроизвеждането на

...
Домашният рутер Tenda RX3 подобрява онлайн гейминг и възпроизвеждането на
Коментари Харесай

Нов Wi-Fi 6 рутер подобрява онлайн гейминга


Домашният рутер Tenda RX3 усъвършенства онлайн гейминг и възпроизвеждането на 4K видео
(снимка: Tenda)

Нов модел Wi-Fi 6 рутер на Tenda Technology излиза на българския пазар. RX3 AX1800 съставлява двулентов гигабитов безжичен рутер, който поддържа безжична съгласуваност от новото Wi-Fi 6 потомство.

RX3 обезпечава сумарна скорост до 1775 Mbps (574 Mbps на периодичност 2,4GHz и 1201 Mbps на 5GHz) и е оборудван с четириядрен процесор на 1,5 GHz, с помощта на което потенциалът на мрежовото натоварване е доста усъвършенстван.

Наличната MU-MIMO + OFDMA технология осезаемо усъвършенства продуктивността и успеваемостта на мрежата, като също така разрешава на повече устройства да имат достъп до интернет по едно и също време.

Рутерът разполага с 5 GHz профилиран WLAN челен модул с интегриран усилвател на сигнала, който подсигурява по-силно и по-стабилно многоетажно Wi-Fi покритие до всяка точка в дома. Поддръжката на BSS технология понижава съчестотните разстройства и усъвършенства връзката.

RX3 идва с ново потомство Wi-Fi стандарт за отбрана WPA3
(снимка: Tenda)

Друга отличителна линия на RX3 e технологията Target Wake-up (TWT), която дейно понижава потреблението на сила на крайното съоръжение и доста удължава живота на батерията.

RX3 може да се похвали и с ново потомство Wi-Fi стандарт за отбрана WPA3, който прави по-трудно алгоритмичното и мрежово разтрошаване на пароли и пази поверителността на потребителите в отворени Wi-Fi мрежи.

Рутерът е съчетаем със смарт телефони и устройства с поддръжка на Wi-Fi 6 стандарт, като обезпечава усъвършенстван онлайн гейминг и гладко възпроизвеждане на 4K видеа. Състоянието на връзката може да се следи в действително време и ръководи отдалечено с приложение на Tenda.

Wi-Fi 6 рутерът ще се предлага на българския пазар от формалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от към 130 лева с Данък добавена стойност и 36 месеца гаранция.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР