Докато опозицията гласуваше по вота на недоверие и успя да

...
Докато опозицията гласуваше по вота на недоверие и успя да
Коментари Харесай

Два протеста посрещнаха вота на недоверие


Докато опозицията гласуваше по вота на съмнение и съумя да смъкна държавното управление, извън две групи демонстрираха своите политически пристрастия. Най-масовата проява беше в поддръжка на ръководещите.

Новината, че кабинетът е свален, смълча осъществявания с хора площад.

„ Аз персонално съм извънредно тъжна. От дребна си припомням по какъв начин родителите ни се надяваха за същинска европейска страна. Надявам се народът да се разсъни и на идващите избори да се трансформират нещата “, сподели доктор Грета Христова.

Премиерът и министрите излязоха на площада.

С чувството за идни избори площадът скандираше " Заедно " в очакване партиите на смяната да са обединени под някаква форма при възможен избор.

Днес няма митинги и пространството към Народното събрание е спокойна. Не такава беше през вчерашния ден, когато голям брой стачкуващи обявиха политическите си пристрастия против държавното управление.

Час преди антиправителствения митинг десетки рейсове дойдоха в центъра на София. По думите на пътуващите - те са се самоорганизирали.

Недоволните от кабинета " Петков " се събраха зад Северния вход на Народното събрание. Сред тях - хора от транспортния отрасъл, които стачкуват и против високите цени на горивата.

Изненадващо на площада пристигна водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дружно с депутата от придвижването Делян Пеевски.

Сред стачкуващите имаше и симпатизанти на партия " Възраждане ".

Малко след гласуването на вота на съмнение, протестиращите започнаха да скандират " Победа ", а симпатизантите на Движение за права и свободи направиха специфичен кордон за Пеевски.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР