Кметът на Тампа улови 70 паунда кокаин по време на семейния си риболов

...
Докато беше на риболов във Флорида Кийс със семейството си
Коментари Харесай

Докато беше на риболов във Флорида Кийс със семейството си по-рано това лято, кметът на Тампа Джейн Кастор се натъкна на неочакван улов: 70 паунда кокаин, се оценява на повече от 1 милион долара.

Кастор, която преди това е била началник на полицията в Тампа, каза, че балата с наркотици изглежда е плавала във водата известно време, когато я е намерила, WTSP, филиал на CBS съобщиха.

„Знаете, че семейството ми беше загрижено, като „О, Боже мой, ами ако си помислят, че е наше“, пошегува се Кастор в интервю за новинарската станция. „Казах си, хайде. И така, ние го изтеглихме и след това веднага щом бяхме в обхвата на мобилния телефон, просто за да се обадим и да ги уведомим.“

Съобщава CBS Miami и наркотиците в крайна сметка бяха иззети от федерални агенти . Главният патрулен агент Уолтър Слосар от американския граничен патрул в сектора на Маями потвърди в туит в края на юли, че агенцията е конфискувала 70 паунда кокаин, първоначално „открит от развлекателен лодкар“ във Флорида Кийс.

< p>"Наркотиците имат приблизителна улична стойност от около 1,1 милиона долара", пише Слосар в туита. Кастор го публикува повторно на собствената си страница в социалните медии във вторник, добавяйки емоджито с ухилено кривогледо лице.

Кастор каза на CBS Miami, че нейният брат е този, който пръв е забелязал балата по време на риболов.

" По-малкият ми брат видя някакви отломки във водата и отидохме там, защото доста често, ако ловиш риба, по-малката риба отива под каквато и да е сянка. Това привлича по-голямата риба, като тройна опашка," каза кметът, според станцията. „Мислехме, че е сянка, а не нещо сенчесто. Но, знаете ли, колкото повече се приближавахме и щом видях разкъсването в него и видях плътно опакованите пакети, си помислих, че определено това е бала кокаин.“

Това не беше първият път, когато бали с кокаин с висока улична стойност бяха изхвърлени на брега на Флорида. През миналия април пакети с кокаин на стойност над 100 000 долара бяха открити на три различни плажа в окръг Уолтън, между Дестин и Панама Сити Бийч по протежението на китката във Флорида, съобщиха тогава властите. Всяка от тези опаковки има различен дизайн, като една изглежда имитира логото на марката Chanel, според офиса на шерифа на окръг Уолтън.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР