Добре съм, дъщеря ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато

...
Добре съм, дъщеря ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато
Коментари Харесай

Топжурналистката Маргарита Михнева: Добре съм, дъщеря ми Неда се грижи за мен!


„ Добре съм, щерка ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато бдят лекари над мен, само че се усещам прелестно. Не виждам телевизия и рядко приказвам по телефон. Просто чаках лекар да ми звънне и по тази причина ви подвигнах. "
Това сподели топжурналистката Маргарита Михнева, която преди седмица стана на 72 години. Фотографите на „ България Днес “ щракнаха проверяващата журналистка да върви с щерка си Неда на разположение с усмивка на уста.



„ Няма да разясня здравословното си положение “, сбита бе пред вестника Михнева.

В общественото пространство излезе новината че Михнева е в приют, в тежко положение и в несигурно психологично положение. За положително или зло, журналистката не сподели да е тъкмо по този начин. Видимо Михнева не е сама, а щерка й Неда бди над нея и се грижи майка й да получава съответна помощ.

Преди година Михнева планираше да отиде да навести второто си внуче в Швейцария. Затова тя показа пред вестника. Момченцето Тео бе гордостта на баба си. То е второ за щерка и.

„ Хубаво е, че дъщеря ми избра да живее в подредена страна, където нещата са регламентирани. В България щеше да й е доста мъчително. Изненадаха ме с второто внуче - не чаках да се появи толкова бързо, единствено че всичко е Божа работа. Разликата с Леона-Маргарита,- внучката ми, е годинка и два месеца, единствено че ще се оправим. Тъкмо двете деца по едно и също време ще бъдат отгледани. Няма думи, с които да опиша щастието си “, показа ни Маргарита, когато се роди второто детенце.

На този стадий журналистката не счита да живее за непрекъснато в Швейцария при фамилията на Неда, защото самотата в София по никакъв начин не я плаши.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР