До средата на март местната администрация в Бургас ще събира

...
До средата на март местната администрация в Бургас ще събира
Коментари Харесай

Търсят проектант на етажен паркинг за нуждите на новата детска болница в Бургас

До средата на март локалната администрация в Бургас ще с ъбира предложения по оповестена социална поръчка за правене на механически капиталов план за етажен паркинг, който да се построи до бъдещата детска болница в комплекс " Зорница ".

Теренът, излиза наяве от оповестената от Общината документи, оповестена в формалния интернет портал на Агенцията по публичните поръчки, е в същия имот, предназначен за строителството на лечебницата по детски заболявания.

Направени са и нужните замервания, които дават съображение на общината да предприеме и стъпки по желание на реализатор, който да изготви техническия план.

Към момента мястото, на което би трябвало да се построи паркингът, съставлява зелена повърхност със забележителен надолнище. Според заданието в поръчката паркингът би трябвало да е на две равнища и да обезпечи най-малко 135 паркоместа - параметри, които бяха конкретизирани след предварителното капиталово изследване.

На покрива на постройката би трябвало да се инсталира и фотоволтаична централа за лични потребности. Прогнозната стойност на поръчката за планиране е 100 000 лв. . Все още няма оповестена дата за отваряне на офертите. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР