До обяд ще преобладава променлива облачност, която бързо ще се

...
До обяд ще преобладава променлива облачност, която бързо ще се
Коментари Харесай

Топла и облачна неделя, до 25 градусаднес

До обяд ще доминира променлива облачност, която бързо ще се раздра до слънчево време.

След обяд над планинските масиви от Западна и Централна ще се развива купесто-дъждовобна облачност и на доста места ще превали и прегърми. След краткотрайно прекъсване на преваляванията през нощта против понеделник от запад ще стартира ново нарастване на облачността и в западните региони ще стартират нови превалявания от дъжд, ще има условия и за гръмотевични стихии, предвиждат от Meteo Balkans.
Времето в София
През деня времето ще е най-вече слънчево, само че след обяд и с развиване на купесто-дъждовна облачност. Очакват се превалявания от дъжд. Максималните температури – към 23-24°С. През нощта против понеделник от запад ще стартира ново нарастване на облачността и в западните региони ще стартират нови превалявания от дъжд, ще има условия и за гръмотевични стихии.
Времето по планините
През деня облачността ще се раздра, а след обяд ще премине в купесто-дъждовна. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. По-високите елементи и от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 8°.
Времето по Черноморието
През деня ще е най-вече слънчево и ще се затопля. След обяд от запад облачността ще се усили, само че ще е най-вече раздрана междинна и висока.

Температурата на морската вода е от 15°-17° по северното крайбрежие до 18-20° по южното.

Вълнeнието на морето ще е 1 -3 бала
Времето на Балканите
През идващите 48 часа атмосферата на Балканите ще се лабилизира, като се чакат превалявания и гръмотевични и стихии! Повишава се и вероятността от наводнения!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР