До края на годината Агенцията по вписванията ще извърши поетапно

...
До края на годината Агенцията по вписванията ще извърши поетапно
Коментари Харесай

Агенция по вписванията започва мащабна оптимизация на системите си

До края на годината Агенцията по вписванията ще извърши поетапно дейности по оптимизация на хардуера и софтуера на осведомителните си системи, както и въвеждане на нови функционалности, оповестиха от организацията. Част от тях са задължения по плановете за надграждане на ТРРЮЛНЦ и Имотния указател, по Оперативна стратегия „ Добро ръководство “. Всички идни интензивности целят модернизиране и възобновяване на услугите, въвеждане на нов модел за непрекъснато наблюдаване и надзор и повишение сигурността на работата на осведомителните системи на Агенцията.
Агенцията по вписванията уведомява всички консуматори, че като първи стадий от плануваното усъвършенстване, в интервала от 15:00 ч. до 18:30 ч. на 1 юни 2019 година (събота), както и на 8-9 юни 2019 година (събота/неделя) и 15-16 юни 2019 година (събота/неделя) електронните услуги, предоставяни от Имотен указател, Търговски указател, Регистър БУЛСТАТ и Регистър на имуществените връзки на съпрузите няма да бъдат налични.
Потребителите на електронните услуги, ще бъдат в допълнение известени, на формалния уебсайт на Агенцията по вписванията за точното времетраене на спиранията, за датите 8-9 и 15-16 юни 2019г.
Периодите и времетраенето на процедурите, в които ще се правят дейностите по оптимизация, са съобразени с предстоящите натоварвания на системите. Първият стадий от плануваното усъвършенстване е очакван директно след края на акцията за обявление на действителните притежатели – 31.05.2019г. и допустимо най-отдалечен от пика на акцията по подаване на годишни финансови доклади – 30.06.2019г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР