Дните на Станислав Генчев начело на Ботев Пловдив изглеждат преброени.

...
Дните на Станислав Генчев начело на Ботев Пловдив изглеждат преброени.
Коментари Харесай

Задава се треньорска смяна в efbet Лига

Дните на Станислав Генчев отпред на Ботев Пловдив наподобяват преброени. Младият старши треньор пое канарчетата това лято, само че към този момент резултатите не са на негова страна - 2 равенства и 2 загуби, и двете на " Колежа ".

Към това прибаяме и слабата на моменти състезател и картината става ясна. Отскро на Генчев му бе поставена шапка. Клубът назначи за състезателен шеф поляка Артур Платек, който през кариерата си е минал и в Борусия Дортмунд, където е бил в школата, написа " Тема спорт ".
 Новият състезателен шеф на Ботев (Пд) към този момент е претрупан с голям брой задания
Новият състезателен шеф на Ботев (Пд) към този момент е претрупан с голям брой задания

Слабото начало на акцията наподобява е раздрусало съществено стола на Генчев. В събота от 19:00 часа жълто-черните гостува на Хебър. Именно воденият от Любослав Пенев отбор може да реши ориста на треньора на Ботев. Нова издънка съвсем несъмнено ще значи, че някогашният ментор на Локо София и Лудогорец ще се лиши от поста си.

Приближени до делата в клуба споделят, че полякът Платек към този момент работи по намирането на варианти за нов старши треньор в случай, че се стогне до разлъка. След последната загуба от Арда вкъщи почитателите на Ботев изрично оповестиха, че застават зад Станислав Генчев, само че както се знае не са те тези, които пеят в хора на " Колежа ".

Интересното е, че преди година, след 4 изиграни турнирни дуела, жълто-черните имаха 4 загуби. Картината не се е трансформирала изключително за този интервал, макар двете точки в актива в този момент.

В Ботев има съществено разделяне, което се отразява на представянето на тима. Генчев не е бил до дъно удовлетворен от лятната селекция. Вероятността да продължи отпред на канарчетата при неверна стъпка и в Пазарджик не е доста огромна.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР