Дни преди лятната ваканция и в Деня на училищното самоуправление

...
Дни преди лятната ваканция и в Деня на училищното самоуправление
Коментари Харесай

Съвместна операция по пътна безопасност на ученици от 2 училища в Бобов дол и полицаи в Деня на училищното самоуправление

Дни преди лятната почивка и в Деня на учебното самоуправление третокласници от учебно заведение „ Христо Ботев “ и учебно заведение „ Никола Вапцаров “ гостуваха в районно управление (на МВР) Бобов дол. Денят стартира с инструктаж по какъв начин да осъществят контрола за гарантиране на пътната сигурност дружно с пътните служители на реда. В взаимните дейности бяха тествани повече от 20 МПС и, за наслада, водачите и пасажерите бяха в безупречност – показаха документите си за практикуване на инспекциите, употребиха предпазни колани. Младите сътрудници на служителите на реда им пожелаха безаварийно пътешестване и да пазят децата на пътя.

В Деня на учебното самоуправление децата се срещнаха с работата на полицията и по линия на охранителната активност, и с четириногия служител на реда Ирко, гостуваха на пожарникарите от Районната работа ПБЗН и се убедиха, че с огъня не се играе.

Всички участници в самодейността получиха Сведетелство на примерен участник в придвижването. Притежаването на това Свидетелство им носиправо да дават препоръки за безвредно присъединяване в придвижването.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР