Днес стана ясно, че евродепутатът от БСП Елена Йончева вече

...
Днес стана ясно, че евродепутатът от БСП Елена Йончева вече
Коментари Харесай

Елена Йончева: Делян Пеевски лично ме покани в листата на ДПС

Днес стана ясно, че евродепутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева към този момент няма да бъде част от листите на столетницата. Приела е за евродепутат. Тя изясни, че е получила поканата преди дни.

" Господин Пеевски се обади персонално на мен, предложения ме в постройката на Народното събрание и направи това предложение преди три дни. Приемам номинацията като оценка за всичко, което съм свършила в Европейския парламент за България и считам, че ние успяхме, аз съумях за последните пет години пробив по разнообразни тематики. Всичко което съм направила в тази постройка демонстрира, че аз нямам зависимости ".

Йончева разяснява пред Българска телеграфна агенция, че решението дали да се кандидатира постоянно е зависело от това дали ще успее да продължи борбите си за безконтролната миграция, трафика на хора, корупцията и отбраната на журналиститте от цензурата.

От Движение за права и свободи публично не разясниха номинацията на Йончева. Само евродепутатът Илхан Кючюк напомни, че придвижването постоянно е имало в листите си мощни фигури от гражданската квота.

" Вероятно в лицето госпожа Йончева те са припознали нейната борбеност за тези човешки права и свободи, които са изконни за партията, припознали са волята ѝ да отстоява европейските полезности ", разяснява той.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пък дефинира като протичащото се като надменност.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР