Днес сме се събрали хора от различни спортове, свързани под

...
Днес сме се събрали хора от различни спортове, свързани под
Коментари Харесай

Иван Кутуев на старта на ЕУФА: Фитнесът не е само мускули. Фитнесът е здраве и преди всичко щастие

Днес сме се събрали хора от разнообразни спортове, свързани под една или друга форма с фитнеса. Защото фитнеса не е просто мускули, фитнесът значи да бъдем здрави, да водим пълностоен живот, да бъдем по-продуктивни на работното си място и на първо място да бъдем щастливи, тъй като спорта с изключение на здраве е и благополучие.

Европейска Фитнес Академия се основава с една единствена цел: хората, които спортуват да го вършат качествено. Както способния и сполучлив треньор води тренировките си проведено и страната ни жъне триумфи в обособени спортове, по този начин и спортуващите да виждат резултата от полаганите от тях старания и повече хора да спортуват, разяснява Иван Кутуев, началник н Европейска Фитнес Академия (EUFA)



 

Европейска фитнес Академия, в резюме EUFA предлага интернационално приети свидетелства за професионална подготовка в следните курсове на образование: Фитнес инструктор, Инструктор групови занимания и Персонален треньор

Преподаватели в европейска фитнес академия ще бъдат звездните:

Иван Иванов (олимпийски първенец и треньор на националния тим по повдигане на тежести ), Армен Назарян (олимпийски първенец и треньор на националния тим по битка ), Мария Гроздева (олимпийска шампионка в спортната стрелба),  Борислав Георгиев  (треньор по Бокс и треньор на олимпийската шампионка в бокса Стойка Къстева, доктор Георги Максимов, доктор специалист и учител по медицина. Сътрудник към федерациите по Лека атлетика и Тенис на корт, както и Димо Христев (Фитнес шеф към веригата Pulse Fitness  &  Spa)

Ръководител на академията е Иван Кутуев, някогашен член на научен съвет на НСА “Васил Левски ”.

 

 

 

Всеки искащ може да запише своя курс през интернет уеб страницата на академията: www.eufa.bg, като всяко първо число на месеца започват нови групи.

В взаимозависимост от равнището на подготовка и определения курс междинната дълготрайност на образованието е 2 месеца. Всеки курсант получава достъп до интегрирана онлайн система за образование, през която в елементарен и наличен вид преглежда всички нужни образователни материали и видео уроци. Практическото образование се прави на територията на фитнеси Pulse Fitness  &  Spa в градовете София или Пловдив.

Спрямо записания курс, курсантите могат да придобият равнище 3 или равнище 4, приравнени към европейската система за валидация на професионалното образование.

Всеки сполучливо приключил Европейска Фитнес Академия (ЕУФА) курсант и посочил предпочитание за работа и развиване в региона ще получи предложение за професионална реализация в най-бързо разрастващата се фитнес верига в България - Pulse Fitness   &   Spa. Центровете разполагат с фитнеси на територията на градовете София, Пловдив, Кърджали, Банско, Свети Влас и напълно скоро в още 3 града от страната.




Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР