Днес ще се разходим из новото звукозаписно студио на Д2,

...
Днес ще се разходим из новото звукозаписно студио на Д2,
Коментари Харесай

С рок музика в сърцето: Д2 с ново студио и нов солист


Днес ще се разходим из новото звукозаписно студио на Д2, ще видите сбирката от китари на огромния Митко Кърнев и ще разберете какви промени настъпват в бандата.

Кърнев показа, че пандемията не е попречила на групата да приготви юбилеен албум с най-големите шлагери на Д2 - " с хубави аранжименти и съвременен тон ".

" Първите песни, които записахме, действително нямаше група - просто канех музикантите, които ми харесваха ", показа той за началото на Д2.

Митко Кърнев сподели сбирката си от електрически китари, като не пропусна да опише историята по какъв начин замалко не е бил шамаросан от татко си, тъй като е свири на една от неговите.

" Това е храм на музиката и подобен ще остане, до момента в който сме живи и здрави ", сподели Митко за новото студио на Д2.

Кърнев показа в ефир новия член на групата - 28-годишния Ради Василев.

" Те не знаят, само че са мои учители ", показа Ради.

" Изобщо не съм си помислял, че в миналото мога да стана част от Д2 ", показа Дидо за ранните си години като артист и музикант.

Дидо показа, че сега има медицински аргументи, заради които би трябвало да запази гласа си, с цел да може да пее в бъдеще.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР