Днес съпругата на Алексей Навални - Юлия, става лицето на

...
Днес съпругата на Алексей Навални - Юлия, става лицето на
Коментари Харесай

Проф. Пламен Павлов, историк: Днес Юлия Навална е лицето на руската опозиция

Днес брачната половинка на Алексей Навални - Юлия, става лицето на съветската съпротива. Това сподели историкът проф. Пламен Павлов в “Денят на Фокус " по радио “Фокус " . “Смъртта на Алексей Навални е обвързвана с президентските избори в Русия, които предстоят и са с предупреден край. Путин ще счупи върха на Сталин по ръководство на страна, която претендира да е демократична, а наподобява на Северна Корея. Навални е следващото ликвидиране - да си напомним ликвидациите на Немцов, Политковская, Литвиненко ", даде подтекст Павлов.

“Навални бе аналог на Ганди, тъй като се опитваше да промени нещата по кротичък метод - това не попречи на съветската страна да го упрекна като екстремист. 19 г в тежките условия в колония оттатък Полярния кръг са извънредно тежка присъда, при отвратителни условия.

В местата за разходка те изкарват в 5 сутринта на минус 20 градуса. На 22 март съм бил в региона и тогава беше минус 26 градуса - представете си по какъв начин е живял Навални. Човек, който имаше болести със мощен дух бе премахнат ", сподели още проф. Павлов.

“Твърденията, че Путин не би могъл да бъде упреквам за гибелта на Налани, са несъстоятелни - явно е, че Навални бе екзекутиран по позорен метод. Този цирк с тленните му остатъци, които няма да бъдат показани на фамилията му 2 седмици, граничи с парадокса ", даде оценка историкът.

“Изявленията от страна на съветски високопоставени лица, че Западът е изпаднал в нервност, са предстоящи. Това е лексика от други времена. Призовах да се отдаде минута безмълвие в Народното събрание на Навални - жертва на съветския наказателен режим. Има естествени хора в Руската федерация, които си разрешиха да слагат цвете в символ на респект към Навали ", добави Пламен Павлов.

“Да се възхитим на тази жена, брачната половинка на Навални, която намира сили в подобен тежък миг да прави изказвания. Трябва да имаме човешко отношение към Юлия Навална - тя в този момент е най-разпознаваемото лице на съветската съпротива сега. В Русия режимът е неототалитарен и с нацистка багра. Путин е деспот, неуместно е българи да пеят дитирамби в ефира по негов адрес.Трябва да има не цензура, а морални филтри ", счита проф. Павлов.

“Петата колона даже не крие, че е такава - парадира с този факт. Пуснаха в ход нормалните си мантри, че Навални е престъпен детайл и пропаднал вид. Сигурен съм, че ще се намерят сили за опозиция на Путин, само че там, където за празен лист те пращат в колония, какво може да стане? ", разясни още проф. Павлов.

“На Трети март, на Шипка евентуално още веднъж ще се веят съветски флагове и знамена на Донецката република - това се афишира за български национализъм! Руската империя, която стартира войната, в която част от България е освободена, не е равнозначна на Путин ", напомни професорът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР