Днес е изключителен ден, благодарен съм, че имахме възможността да

...
Днес е изключителен ден, благодарен съм, че имахме възможността да
Коментари Харесай

Голям проект на кмета на Царево получи финансиране

Днес е извънреден ден, признателен съм, че имахме опцията да подадем този план и да бъде утвърден, сподели той при подписването на съглашението в Министерство на регионалното развитие

Кметът на община Царево Марин Киров подписа рамково съглашение за финансиране за ремонта на пътя за с. Бродилово в Министерство на районно развиване и благоустройството.

“Днес е извънреден ден, признателен съм, че имахме опцията да подадем този план и да бъде утвърден за финансиране. Имаме извършена социална поръчка и определен реализатор, имаме опция след приемане на задатък да стартира главният ремонт на цялата права ”, съобщи кметът Марин Киров.

Припомняме, че Община Царево е утвърдена с пет основни плана:

Спортна зала Царево, за която към този момент е подписано съглашение и се приготвя социална поръчка;

тръбопровод на с. Варвара, за който към този момент има и определен реализатор и след осъществяване на задатък ще стартира изпълнение;

планиране на пречиствателни уреди в с. Синеморец и с. Варвара, за които ще се организира социална поръчка;

главен ремонт на пътя за с. Бродилово.

За четири от обектите към този момент има рамкови съглашения, следва да се подпише съглашение с Министерство на регионалното развитие и за последния обект - пречиствателната станция на с. Синеморец, след влизането в действие на обстоен организационен проект за парцела.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР