ДЖОРДЖ, Южна Африка (AP) — Близо 40 строителни работници все

...
ДЖОРДЖ, Южна Африка (AP) — Близо 40 строителни работници все
Коментари Харесай

Десетки все още са в неизвестност след срутването на сграда в Южна Африка в понеделник. 7 потвърдени мъртви

ДЖОРДЖ, Южна Африка (AP) — Близо 40 строителни служащи към момента бяха в неопределеност в сряда измежду руините на постройка, която се срути в Южна Африка в понеделник, до момента в който избавителните екипи не престават да търсят оживели трети ден в останките на незавършения пететажен жилищен комплекс.

Седем служащи са доказани починали, до момента в който управляващите в град Джордж на южното крайбрежие на Южна Африка разгласиха нова информация за пострадванията, казвайки, че 16 от 29-те са хората, избавени от отломките, са в сериозно положение в лечебни заведения, а други шестима са с заплаха за живота. Те споделиха, че 39 служащи към момента са в неопределеност и са затрупани в руините на бетон и обезобразени железни скелета.

Срутването на постройката, която към момента се строеше, провокира обезверени избавителни старания, при които бяха привлечени профилирани екипи за реагиране при бедствия от други градове, с цел да оказват помощ. Общо 75 строителни служащи са били на строителната площадка, когато тя падна, оповестиха от об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР